STREET LUNATICS SD
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Servisi i majstori za izbegavanje

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
MAKS
Admin
MAKS

Broj poruka : 97
Datum upisa : 02.07.2010
Godina : 33

Servisi i majstori za izbegavanje Empty
PočaljiNaslov: Servisi i majstori za izbegavanje   Servisi i majstori za izbegavanje EmptyČet Jul 08, 2010 1:57 pm

Ovde mozete da napisete svoja negativna iskustva sa nekim servisom ili majstorom.

Evo ja cu prvi.Ako neko zeli dastavlja spojlere ili nastavke na branike nikako to da ne radi u Pozarevcu u servisu M-plast,nemam slike kako su moji brnici izgledali posle njihovog tretmana.Nastavci su bili spojeni sa branikom pomocu pop nitni i sve to premazano nekom zelenom gitom sacuvaj boze na sta je to licilo,pragovi su bili ocaj,jedan je bio kratak ,a drugi nisam mogao nikako da zalepim jer deo koji se lepi nije ni postojao,kad sam im ukazao na to rekli su da uzmem pop nitne pa da izbusim prag i tako da ga spoji sa karoserijom ,zamislite nasta bi to licilo.Znaci servis je 100% za izbegavanje,to sto su se nastavci na branicima posle odvajali necu ni da komentarisem.
Nazad na vrh Ići dole
prexy89

prexy89

Broj poruka : 126
Datum upisa : 03.07.2010
Godina : 35

Servisi i majstori za izbegavanje Empty
PočaljiNaslov: Re: Servisi i majstori za izbegavanje   Servisi i majstori za izbegavanje EmptyPet Jul 09, 2010 11:06 am

Servis nikolic na petrijevskom putu , ja imam mnogo lose iskustvo kod njega isekao mi je abs ... Menjao mi plocice koje nisu bile originalne za njega pa mi nesto skarabudzio i isekao abs, kontrolu proklizavanja itd.... STRASNO sta sve ima...
Nazad na vrh Ići dole

Servisi i majstori za izbegavanje
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
STREET LUNATICS SD :: Automobili :: Odrzavanje i servisi-
Skoči na: